24 uur per dag bereikbaar

Eerlijke en scherpe tarieven

Alleen betrouwbare loodgieters

Vraag een gratis offerte aan

WC verstopt in Leiden

Woont u in Leiden en loopt het water in uw WC pot niet meer weg? Komt het water van de WC weer naar boven als u het toilet doorspoelt? Neem dan snel contact op met onze loodgieters. Ons loodgietersbedrijf uit Leiden staat 24/7 voor u klaar om een verstopte wc te ontstoppen. Wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe en beschikken over specialistisch gereedschap om een verstopte WC super snel te ontstoppen! U kunt 24 uur per dag contact met ons opnemen via telefoonnummer 071-888 9800.

Loodgiter Leiden Riool verstopt

Soms zit een verstopping dieper dan de WC of de afvoer van uw huis maar zit de verstopping in het Riool. Een verstopt Riool is vaak lastiger om te ontstoppen dan alleen een toilet of een afvoerbuis in uw woning. Maar ook hiervoor draaien onze loodgieters hun hand niet om. Want ook voor het ontstoppen van een verstopt riool in Leiden kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over moderne apparatuur om een verstopping op te sporen. Waar vroeger de hele straat moest worden opgebroken om te kijken waar de verstopping zat gaan onze loodgieters tegenwoordig met kleine cameraatjes uw WC of het riool in. Via deze cameraatjes kunnen wij direct zien waar de verstopping zit, hoe en door wat deze veroorzaakt wordt en hoe wij deze verstopping kunnen oplossen. Deze methode scheelt veel tijd, geld en kan beter aangepakt worden.

Is het Riool in leiden nu verstopt, en moet dit met spoed opgelost worden? Bel direct onze loodgieters spoed service op telefoonnummer 071-888 9800.

Verstopte wasbak of verstopte afvoer

Wat ook vanzelsprekend is, is dat het water wegloopt door het doucheputje of wasbak. Maar wat als dit nu eens niet gebeurt? Dan zit de wasbak verstopt of er zit ergens een verstopping kunt u dit zelf proberen te ontstoppen met een gootsteenontstopper of chemische ontstop middelen. Ons advies is om dit niet te doen. In sommige gevallen verdwijnt de ontstopping wel maar door de krachten die er bij vrij komen wordt vaak meer stukgemaakt waar u in de toekomst weer problemen mee kunt krijgen. Ons advies: Bel de loodgieter uit Leiden via telefoonnummer 071-888 9800.

Wij staan dag en nacht klaar voor alle verstoppingen in en rond Leiden. Ons loodgietersbedrijf is 24 uur per dag bezet door ervaren loodgieters die snel ter plaatse zijn om verstoppingen aan afvoeren, riolen maar ook regenpijpen en dakgoten te verhelpen. Bel ons dag en nacht op 071-888 9800 en u krijgt direct een loodgieter uit Leiden aan de telefoon.