24 uur per dag bereikbaar

Eerlijke en scherpe tarieven

Alleen betrouwbare loodgieters

Vraag een gratis offerte aan

Riool verstopt Leiden

Het is in deze moderne tijd niets meer dan normaal dat als u de kraan opendraait hier water uit komt, en dat vervolgens het water wat uit de kraan komt weer wegloopt de afvoer in. Het is dan ook niet gek dat als één van deze dingen niet doet wat het normaal doet dat we direct paniek hebben. Want wat als u de WC door wilt spoelen en het water blijft in de pot staan? Of u staat onder de douch en het water loopt niet weg? De wasmachine wil afpompen maar het water loopt niet de wasmachineafvoer in maar stroomt er uit en de vloer staat blank?! Grote kans dat het Riool verstopt zit!

Wat kunt u doen tegen een verstopt riool

Tegen een verstopt riool is vaak zelf niet zo veel te doen, dit met de simpele reden dat het onduidelijk is waar de verstopping zich bevind en hoe u deze te lijf moet gaan. Een verstopping in een riool is vaak erg hardnekkig mede omdat rioolbuizen vrij dit en groot zijn. Deze rioolbuizen slippen niet zo maar dicht! Ons loodgietersbedrijf uit leiden beschikt over speciaal gereedschap om een verstopping in het riool op te sporen. Wij doen dit met de modernste technieken. Wij beschikken bijvoorbeeld over kleine camera’s waarmee wij het riool inspecteren. Wij kunnen op deze manier snel een verstopping opsporen maar ook direct zien waardoor deze veroorzaakt word. Aan de hand van deze gegevens weten wij direct hoe wij het verstopte riool weer vrij kunnen maken.

Riool ontstoppen Leiden

Als onze loodgieter weet waardoor de verstopping word veroorzaakt kunnen wij beginnen met het Riool te ontstoppen. Hiervoor hebben wij verschillende technieken en verschillende gereedschappen bij ons. De loodgieter of rioolontstopper die deze opdracht uitvoert heeft uiteraard jarenlange ervaring met her ontstoppen van Riolen in Leiden. Door zijn ervaring en vakmanschap is het ontstoppen van een riool vaak in een mum van tijd geklaard!

Heeft u nu een verstopt riool in Leiden? Moet dit riool ontstopt worden? Bel dan onze spoed loodgieters uit Leiden op telefoonnummer 071-888 9800 Wij staan 24/7 klaar om verstopte riolen te ontstoppen! Naast het ontstoppen van riolen kunt u naruurlijk ook bij ons terecht met andere problemen als: een verstopte WC, lekkages maar ook renovatie en onderhoudswerkzaamheden kunt u contact met ons opnemen.