24 uur per dag bereikbaar

Eerlijke en scherpe tarieven

Alleen betrouwbare loodgieters

Vraag een gratis offerte aan

Loodgieter Voorschoten

Loodgieter Voorschoten: Onze loodgieter Voorschoten service is dag en nacht 7 dagen in de week ook op feestdagen bereikbaar voor alle denkbare spoedgevallen. Heeft u een Lekkage? Of een verstopping? Bel ons op telefoonnummer 071-888 9800 en maak direct een afspraak met één van onze loodgieters in Voorschoten. Wij zijn altijd spoedig ter plaatse om het probleem met uw waterafvoer of water toevoer op te lossen.

Bent u opzoek naar een goede loodgieter, maar heeft dit geen of minder haast? Ook dan bent u bij onze loodgieter Voorschoten service aan het juiste adres. Installatiewerk, onderhoud of renovatie? Wij kunnen alle werkzaamheden vakkundig en professioneel uitvoeren. Daarnaast beschikken wij over eigen gecertificeerde cv monteurs. CV Ketel storing of wilt u een nieuwe energiezuinige HR ketel laten plaatsen? Neem dan gerust eens contact op met onze loodgieter Voorschoten service om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen of direct een afspraak maken met onze loodgieter Voorschoten service? Bel 071-888 9800.

WC verstopt of afvoer verstopt

Iedereen is er aan gewent geraakt dat als je de kraan opendraait hier water uit komt, en dat dit water vervolgens weer wegstroomt de afvoer in. Of als u een wc doortrekt het water netjes wegloopt het riool in. Maar wat als dit eens niet gebeurt? U draait de kraan open maar er komt geen water, of er komt wel water maar dit blijft staan in uw wasbak of in de toilet pot?! Grote kans dat er een verstopping zit in de waterafvoer of een verstopping in het riool. Bij geen water uit de kraan is het meest voorkomende probleem geen waterdruk of ergens een gesprongen leiding.

Vragen of direct een afspraak maken met onze loodgieter Voorschoten service? Bel 071-888 9800.

Loodgieter Voorschoten 24 uur spoed

Onze loodgieters uit Voorschoten staan 24/7 klaar voor u! Heeft u lekkage? Is uw wc of afvoer verstopt? Heeft u problemen met hemelwater? Wij zijn altijd bereikbaar op telefoonnummer 071-888 9800 zelf voor een lekkende kraan mag u ons dag en nacht bellen! Wij zijn altijd snel ter plaatse en beschikken uitsluitend over vakkundig personeel en hebben altijd het juiste gereedschap bij ons!

Loodgieter Leiden service in de hele omgeving

Ons loodgietersbedrijf is werkzaam in Voorschoten en omgeving. Heeft u nu problemen met uw water afvoer, water toevoer, centrale verwarming, verstopte WC, een verstopping of een ander probleem? Woont u in de regio LeidenKatwijkRijnsburg, Voorschoten, LeiderdorpAlphen aan den Rijn of een plaats hier in de omgeving?

Vragen of direct een afspraak maken met onze loodgieter Voorschoten service? Bel 071-888 9800.