24 uur per dag bereikbaar

Eerlijke en scherpe tarieven

Alleen betrouwbare loodgieters

Vraag een gratis offerte aan

Loodgieter Leiden spoed service

Loodgieter in Leiden met Spoed nodig? Bel onze 24 uur spoed service op telefoonnummer 071-888 9800. Wij hebben dag en nacht loodgieters paraat staan om uit te rukken! Alle medewerkers van ons loodgietersbedrijf zijn ervaren vakmensen en beschikken over specialistisch loodgietersgereedschap. Hiermee kunnen ze iedere verstopping of lekkage verhelpen. Wij zijn vrijwel altijd binnen één uur ter plaatse om de problemen te verhelpen en proberen de schade bij een lekkage of overstroming zo minimaal mogelijk te houden. Wij zijn er in getraind om snel te schakelen en snel een lekkage of verstopping op te sporen. Door onze jarenlange ervaring met het uitoefenen van loodgieterswerk in Leiden weten wij snel zwakke punten te vinden in leidingwerk of afvoeren en komen met een snelle oplossing voor het probleem.

Loodgieters 24 uur service

Wij zijn dag en nacht, 7 dagen in de week, bereikbaar voor het uitvoeren van een spoedreparatie of het aanleggen van een noodvoorziening. Is een probleem te groot om midden in de nacht mee bezig te gaan? Heeft u bijvoorbeeld regenschade? Dan kan onze loodgieter in Leiden ervoor kiezen om noodvoorziening te plaatsen. Deze noodvoorziening lost het probleem direct voor u op, maar de lekkage of verstopping moet later nogmaals onderhanden genomen worden om het probleem definitief te verhelpen.

Ons loodgietersbedrijf voert ook met regelmaat spoed reparaties uit. Dit doen wij alleen als het probleem niet direct te verhelpen is of als wij de juiste materialen niet bij ons hebben. Dit gebeurt overigens niet erg vaak. Wij beschikken over alle gereedschappen en het juiste materiaal om vrijwel alle lekkageproblemen of ontstoppingen uit te voeren.

Spoed reparatie en noodvoorzieningen

Naast onze spoedservice kunt u bij loodgieters Leiden ook terecht voor het laten aanleggen van een water of gasleiding. Is dit nu tijdens een nieuwbouw project, een renovatie project of omdat u uw wasmachine aansluiting op een andere plek wilt hebben in uw woning? In alle gevallen bent u bij ons loodgietersbedrijf uit Leiden aan het juiste adres. Ook kunt u ons bellen voor Renovatie en onderhoudsprojecten aan gas – leidingwerk, het installeren of vervangen van een centrale verwarming of het laten plaatsen van nieuw sanitair.

Heeft u met spoed een vakman nodig? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot renovatie, onderhoud of het aanleggen van nieuwe leidingen of afvoeren? Neem gerust eens contact op met onze loodgieters via het telefoonnummer 071-888 9800.

 

Direct contact met een loodgieter uit Leiden?  ☎ 071-888 9800

 

Direct een Loodgieter spreken?

Wilt u direct een loodgieter in Leiden aan de lijn? Bel 071-888 9800. Ons loodgietersbedrijf is dag en nacht bereikbaar voor spoedgevallen als Lekkages en overstromingen. Maar ook voor problemen met gasleidingen of gasaansluitingen kunt u ons bellen. Ons werkgebied is Leiden en omgeving.

Renovatie en onderhoud

Wij verzorgen ook Renovatie en onderhoudswerkzaamheden aan leidingwerk,
afvoeren en Centrale Verwarming (CV). Dit doen wij zowel voor grotere opdrachtgevers als woningbouwcorporaties, maar ook voor particulieren en kleine projecten. Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Spoed Loodgieter 24/7

Wij zijn dag en nacht 24 uur per dag bereikbaar voor alle Spoed gevallen. Wij kunnen super snel lekkages en verstoppingen verhelpen of in uiterste gevallen een noodvoorziening plaatsen. Ook voor problemen met hemelwater afvoer bent u bij ons op het juiste adres. Verstopte regenpijpen, overstroming door de dakgoot? Bel ons!

Eenvoudig een afspraak maken

Woont u in Leiden of omgeving en wilt u een afspraak maken met een loodgieter? Bel 071-888 9800 en krijg direct een Loodgieter in Leiden aan de lijn. U geeft aan hem door wat het probleem is en waar in Leiden of omstreken u zich bevindt. Eén van onze loodgieters is dan binnen mum van tijd bij u op het afgesproken adres om het probleem te verhelpen.