24 uur per dag bereikbaar

Eerlijke en scherpe tarieven

Alleen betrouwbare loodgieters

Vraag een gratis offerte aan

Loodgieter Leiderdorp

Loodgieter Leiderdorp: Zoekt u met spoed een Loodgieter in Leiderdorp? Bel dan 071-888 9800 en u krijgt direct contact met ons loodgietersbedrijf. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en dit 7 dagen in de week. Onze loodgieters Leiderdorp spoed service is bemand met meerdere loodgieters om problemen als verstoppingenlekkages, ondergelopen kelders of problemen met uw centrale verwarming snel en vakkundig op te lossen.

Ons loodgietersbedrijf is al jaren actief in Leiderdorp en omgeving. Wij beschikken uitsluitend over goed opgeleide en vakkundige loodgieters en de juiste gereedschappen en materialen om alle problemen met uw water toevoer en waterafvoer op te lossen! Heeft u een probleem?

Vragen of direct een afspraak maken met onze loodgieter Leiderdorp service? Bel 071-888 9800.

Loodgieter Leiderdorp 24 uur

Bij verschillende problemen met waterleidingen, kranen of afvoerbuizen is snelheid geboden om verdere schade of ongemakken te voorkomen. Hierdoor is snel handelen zeer belangrijk. Mede om deze reden staan wij 24 uur per dag paraat op uit te rukken voor lekkagesverstoppingen of ondergelopen kelders. Heeft u een lekkage of een verstopping? Maak dan snel 24 uur per dag een afspraak met één van onze loodgieters in Leiderdorp.

Onze loodgieter Leiderdorp service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • cv ketel storing / geen warm water
  • daklekkage
  • riool problemen en riool onderhoud

Direct contact met onze loodgieter Leiderdorp service? Bel 071-888 9800.

Lekkage service

Een lekkage kan door meerdere oorzaken komen, de meeste lekkages die wij tegenkomen worden veroorzaakt door achterstallig onderhoud of niet goed uitgevoerde werkzaamheden. Lekkages komen zowel voor bij watertoevoer als waterleidingen die springen, of lekkage bij koppelpunten als bij Waterafvoer. Vaak gaat het dan om een lekkende waterafvoer van de badkamer of keuken. Daarnaast zien wij ook vaak lekkages die veroorzaakt worden door hemelwaterafvoer. Vooral zomers bij een grote stortbui of juist in de herfst als de complete regenbuizen vol zitten met afgevallen blad.

Heeft u nu een lekkage? Neem dan snel contact met ons op via telefoonnummer 071-888 9800. U kunt ons dag en nacht bellen voor alle lekkages. Let op: Hoe sneller een lekkage opgelost is hoe beperkter de schade blijft!

Loodgieter Leiden service in de hele omgeving

Ons loodgietersbedrijf is werkzaam in Leiderdorp en omgeving. Heeft u nu problemen met uw water afvoer, water toevoer, centrale verwarming, verstopte WC, een verstopping of een ander probleem? Woont u in LeidenKatwijkRijnsburgVoorschoten, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn of een plaats hier in de omgeving?

Vragen of direct een afspraak maken met onze loodgieter Leiderdorp service? Bel 071-888 9800.