24 uur per dag bereikbaar

Eerlijke en scherpe tarieven

Alleen betrouwbare loodgieters

Vraag een gratis offerte aan

Lekkende kraan Leiden

Niets is zo irritant als een lekkende kraan. Als je ‘s nachts in bed licht en de kraan in de keuken of de kraan in de badkamer lekt is dit het enige wat je nog kan horen. Ook kan het gebeuren dat het binnenwerk van de kraan defect is. Vaak drupt de kraan dan niet maar stroomt er water constant uit de kraan. Dit is niet alleen vervelend maar dit kan uiteindelijk ook behoorlijke kosten met zich mee brengen.

Heeft u nu last van een lekkende kraan of een kraan die constant doorloopt? Neem dan gerust contact op met ons loodgietersbedrijf uit Leiden. Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor alle ongemakken, dus ook voor lekkende kranen. U kunt ons bereiken op ons loodgieters spoed service nummer 071 888 9800.

Lekkage badkamer Leiden

Heeft u lekkage in uw badkamer of keuken? Dit kan door een lekkende kraan komen maar natuurlijk ook door een gesprongen leiding of een defect aan de waterafvoer. Lekkage is altijd vervelend, helemaal omdat water altijd een weg zoekt en als water buiten de natte ruimte in uw woning komt richt dit ook vrijwel altijd schade op aan vloeren, wanden of plafonds. Heeft u een lekkage en woont u in leiden of omgeving? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze loodgieter in Leiden.

Lekkage dakgoot

water-overlastEen lekkage buitenshuis kan net zo vervelend zijn als een lekkage binnenshuis. Dakgoot lekkage is iets wat u altijd te laat merkt. Achter een dergelijke lekkage kom je vaak pas als er een flinke regenbui is. Dan is het in veel gevallen al te laat. Een lekkende dakgoot kan een aantal oorzaken hebben. Het kan zijn dat de regenpijp verstopt zit, of dat er veel bladeren in de dakgoot zitten die het water ophouden of tegenhouden en het kan natuurlijk te maken hebben met achterstallig onderhoud.

Heeft u nu problemen met hemelwaterafvoer? Neem dan ook hiervoor contact op met ons loodgietersbedrijf uit Leiden. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor alle lekkages, verstoppingen of andere ongemakken die te maken hebben wet water of gas. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 071 888 9800. U krijgt direct een loodgieter aan de lijn.