24 uur per dag bereikbaar

Eerlijke en scherpe tarieven

Alleen betrouwbare loodgieters

Vraag een gratis offerte aan

Installatie sanitair

Sanitair laten plaatsen in Leiden? Naast dat ons loodgietersbedrijf in leiden verschillende spoed opdrachten uitvoert houden wij ons ook bezig met de dagelijkse loodgieter klussen. Zo kunt u ons inschakelen voor het instaleren van sanitair of het vervangen hiervan, het aanleggen van nieuwe leidingen zowel gas als water. Of het creëren van een nieuwe aansluiting of kraan. Denk hierbij dan aan het instaleren van een buitenkraan, een aansluiting voor de wasmachine of afwasmachine. Het creëren van de afvoer van (af)wasmachine. Onze ervaren loodgieters zijn van alle markten thuis en draaien hun hand hier niet voor om.

Wit u meer informatie over het laten plaatsen van sanitair, of het laten aanleggen van een watertoevoer of een waterafvoer? Neem dan gerust eens contact met ons op via telefoonnummer 071 888 9800 en krijg direct een loodgieter uit Leiden aan de telefoon.

Het laten plaatsen van een nieuw toilette

Wilt u een nieuwe toilet laten plaatsen in Leiden? Neem dan gerust eens contact op met ons loodgietersbedrijf. Ons werkgebied is Leiden en omgeving en een afspraak is altijd snel in te plannen. Ook kunt u bij ons het nieuwe sanitair afnemen en wij kunnen ook zorgen voor de afvoer van de oude WC pot of wasbak.

Aanleggen waterleiding in Leiden

Wij leggen regelmatig nieuwe leidingen aan in Leiden. Ons loodgietersbedrijf verzorgd naast het aanleggen van nieuwe leidingen ook het onderhoud hiervan. Wij kunnen het leidingwerk en de afvoer kanalen voor u controleren op gebreken of aandachtspunten. En deze waar nodig vervangen. Eens in de paar jaar een inspectie laten uitvoeren kan nooit kwaad en kan in de toekomst alleen maar ongemakken voorkomen als lekkages of verstoppingen.

Loodgieter Leiden Spoed

Naast het instaleren van sanitair en het aanleggen of vervangen van leidingen. Hebben wij een loodgieter spoed service in LeidenWij hebben dag en nacht verschillende loodgieters stand-by staan in Leiden en omgeving. Deze vakmensen zijn altijd snel ter plaatse en staan dag en nacht klaar voor verstopte afvoerenlekkende kranen of verstopte riolen. Bel ons spoednummer 071 888 9800 en kom dir