24 uur per dag bereikbaar

Eerlijke en scherpe tarieven

Alleen betrouwbare loodgieters

Vraag een gratis offerte aan

Contact

Ik ben geen robot: + 3 = 5

Deze site is onderdeel van de Leadle Leads community, gespecialiseerd in het samenbrengen van hulpvragen en de juiste vakmannen.

Leadle BV
Skagerrak 8a
9723JR Groningen

53494202
NL850900803B01

Door op 'Bericht verzenden' te klikken geeft u aan ons Privacybeleid te hebben gelezen en hiermee akkoord te gaan.Wilt u direct contact met een loodgieter uit Leiden bel 071-888 9800

Ons loodgietersbedrijf is dag en nacht 7 dagen in de week bereikbaar. Ook op zon en feestdagen kunt u bij ons terecht. U kunt ons bellen voor onder andere: Verstoppingenlekkages, problemen met het afvoeren van hemelwater, problemen met de gas of waterleiding, een verstopte WC etc. Ons werkgebied is Leiden en omgeving en zijn actief in de gehele regio.

Renovatie en onderhoud

Naast onze spoedservice houden wij ons ook bezig met renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Dit doen wij zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten als woningbouwverenigingen (grotere projecten). Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het aanleggen van gas en waterleidingen of het installeren van afvoeren of een aansluiting creëren op het riool systeem. Bij het laatste moet u dan vooral denken aan nieuwbouw projecten of grote renovatie projecten voor woningen of kantoor / bedrijf ruimtes.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie, neem dan gerust eens contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 071-888 9800.

LET OP! als u met spoed een loodgieter nodig heeft in Leiden, bel ons dan! Vult u het onderstaande contact formulier in dan nemen wij contact met u op, maar door drukte kan dit soms wel een dag of 2 duren. Dus voor SPOED! Bel 071-888 9800